skip to Main Content
skrillinge@middelfart.dk 8832 4000 Øresundsvænget 1, 5500 Middelfart
Skrillingeskolen internationalt samarbejde kurser

Internationalisering er et af Middelfart Kommunes strategiske indsatsområder for kommunens skoler. Alle skoler skal arbejde med internationalisering på måder, der favner alle elever. Det er en naturlig opgave for skolerne at lære eleverne at se sig selv som en del af noget større.

I forbindelse med arbejdet med internationalisering på Skrillingeskolen, har vi ansøgt om, og fået godkendt, et mobilitetsprojekt, som er en del af Erasmus+. Formålet er, at vi skal dygtiggøre vores personale indenfor bevægelse i undervisningen. Det betyder, at vi henover indeværende og kommende skoleår skal have et antal personaler på uddannelse i andre lande i EU.

Efteråret 2016 havde vi tre personaler i Tjekkiet. i Foråret 2017 havde vi tre personaler i Holland, ydermere har vores skoleleder og en personale været i Spanien. Efter endt kursus skal vi arbejde med at implementere det, de har lært i vores daglige undervisning.

Her på hjemmesiden har vi efter et kursus fulgt op med billeder og korte beskrivelser. Eleverne har løbende stiftet bekendtskab med de nye tiltag personaet er kommet hjem med.

Erasmus projektet er afsluttet i 2018.

Læs mere om de forskellige ture her:

Tjekkiet

Spanien

Holland

Back To Top
Search