Skrillingeskolen internationalt samarbejde kurser

Internationalisering er et af Middelfart Kommunes strategiske indsatsområder for kommunens skoler. Alle skoler skal arbejde med internationalisering på måder, der favner alle elever. Det er en naturlig opgave for skolerne at lære eleverne at se sig selv som en del af noget større.

I forbindelse med arbejdet med internationalisering på Skrillingeskolen, har vi ansøgt om, og fået godkendt, et mobilitetsprojekt, som er en del af Erasmus+. Formålet er, at vi skal dygtiggøre vores personale indenfor bevægelse i undervisningen. Det betyder, at vi henover indeværende og kommende skoleår skal have et antal personaler på uddannelse i andre lande i EU.

I efteråret 2016 havde vi tre personaler i Tjekkiet. Og i foråret 2017 havde vi tre personaler i Holland, ydermere har vores skoleleder og en personale været i Spanien. Efter endt kursus skal vi arbejde med at implementere det, de har lært i vores daglige undervisning.

Her på hjemmesiden vil vi efter et kursus følge op med billeder og korte beskrivelser. Eleverne vil løbende stifte bekendtskab med de nye tiltag personaet er kommet hjem med.

Læs mere om de forskellige ture her:

Tjekkiet

Holland