Skrillingeskolen har over en årrække oparbejdet en ekspertise indenfor en lang række specialpædagogiske områder

Skrillingeskolen fungerer som kursus- og kompetencecenter, ud over naturligvis skolens kerneydelse, som er undervisning af eleverne.

Skrillingeskolen har altid tilstræbt, at dele og opnå ny viden, og har i flere år afholdt kurser og tilbudt vejledning til både special- og normalområdet.

Målet er, at vi kan være med til at skabe nogle gode inspirerende rammer for videreudviklingen af fagfolk, samt at tilbyde forældre, elever i Middelfart Kommune og andre samarbejdspartnere målrettet sparring.

Vi udbyder pt. følgende kursus og vejledningsforløb tilpasset til jeres behov. Omfang/sted/tidsforbrug/pris aftales under den indledende forventningsaftale.

Har du brug for mere information?

Vil du vide mere om ovenstående kursus og vejledningsforløb, kan du kontakte afdelingsleder Jesper Boie Eskildsen på Skrillingeskolen på tlf. 8832 4000.