Skrillingeskolen Vinder Danske E-Twinning-pris 2017

Skrillingeskolen vinder danske e-Twinning-pris 2017

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Lonnie Laugaard Rasmussen og C4-klassen her på Skrillingeskolen i dag har vundet den danske eTwinning-pris 2017 – og de har oveni købet vundet to af de i alt 6 priser!

Det er Styrelsen for It og Læring – STIL, dansk eTwinning koordinator og National Support Service (NSS), der har udvalgt årets bedste danske eTwinning-aktiviteter.
Prisen blev indstiftet for to år siden, så ved årsskiftet 2017/18 er det tredje gang, at eTwinning.dk uddeler den.

Vi er udvalgt blandt 254 aktive eTwinning-projekter med danske deltagere fra skoler og dagtilbud, så det er med stor stolthed, at vi har vundet de to priser.

Den ene pris er vundet på projektet: “Cultural Identity”.
I begrundelsen skriver de: “Projektet har på fornemste vis illustreret, hvordan eTwinning kan medvirke til, at elever med særlige behov kan udnytte online-samarbejde til at skabe relationer og udforske forskellige aspekter af definitionen af “hvem er vi”/”hvem er I”.

Den anden pris er vundet for projektet: “Vis mig dit Fuglehus”.
Her lyder begrundelsen: “Som det fremgår af beskrivelsen på EMU, vinder du, din skole og din klasse, for projektet ” Vis mig dit Fuglehus”.
Projektet præmieres for at koble specialskoler, daginstitutioner og folkeskoler sammen om et projekt, der peger ud i Europa, og for at illustrere, hvordan man kan arbejde på det samme produkt mange steder samtidig, selv om man er langt fra hinanden og mod et fælles mål på tværs af alder og niveau.

C4 har vundet et SnakeScope Kamera med variabel lysstyrke og et HoverCam Solo8.

Tillykke til hele C4 for de flotte projekter.